Νέα

TV

Με το «WandaVision» το MCU σπάει τον τέταρτο τοίχο της τηλεοπτικής εμπειρίας

Η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του Marvel Studios είναι μια από τις πιο περίεργες και ταυτόχρονα καλύτερες τηλεοπτικές εμπειρίες των τελευταίων ετών και μια υπόσχεση για ένα διαφορετικό MCU από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

TV

«Καρτ Ποστάλ»: Δύο βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ γίνονται έμπνευση για τη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ

Στα βιβλία «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» της πολιτογραφημένης πλέον Ελληνίδας Βικτόρια Χίσλοπ βασίζεται η νέα σειρά της ΕΡΤ που ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, το φθινόπωρο του 2021.

TV

To «The Investigation» μεταφέρει στην τηλεόραση ένα από τα πιο ανατριχιαστικά κι απίστευτα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων

O Τομπίας Λίντχολμ κι ένα all star cast δανών ηθοποιών ακολουθούν τα ίχνη της δολοφονίας της δημοσιογράφου Κιμ Γουόλ από τον εκκεντρικό επιχειρηματία Πίτερ Μάντσεν.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 1

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα μια σοκαριστική, βιωματική δουλειά από μια συναρπαστική νέα φωνή της αγγλικής τηλεόρασης.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 2

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα μια σειρά 5 επεισοδίων ή ένα πρότζεκτ 5 ταινιών ή μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς ή μια από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς. Ή όλα αυτά μαζί.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 3

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα ένα ντοκιμαντέρ στα όρια του μεταφυσικού essay που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 4

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα ένα double feature που μας έκανε να νιώθουμε καλύτερα κάθε φορά που ξεκίναγε νέο επεισόδιο.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 5

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα η μίνι σειρά που έκανε το ρουά ματ της χρονιάς.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 6

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ που έγινε δικαίως φαινόμενο.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 7

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα ένα κωμικό ιστορικό δράμα από την πένα του σεναριογράφου της «Ευνοούμενης».

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 8

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα μια fantasy κωμωδία που απογειώθηκε στη δεύτερη σεζόν της.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 9

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα μια μίνι σειρά εντυπωσιακού φεστιβαλικού παλμαρέ που πέρασε χωρίς να ακουστεί.

TV

Flix Top-10 TV 2020: To νούμερο 10

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2020 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Ξεκινάμε με την επιστροφή σε φόρμα μιας πολυβραβευμένης σειράς με την καλύτερη ίσως σεζόν της.

TV

H «Ευτυχία» που νίκησε τα ριάλιτι

Αναμενόμενο αλλά όχι και αυτονόητο, η «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή υπερίσχυσε δύο τελικών τηλεοπτικών ριάλιτι και στέφθηκε η βασίλισσα του prime time της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου.